Saltar al contenido

Reglament

LA XVIII RUTA DELS TRES MONESTIRS FORMA PART DEL CCCR DE LA FEEC (CIRCUIT DE CAMINADES DE RESISTÈNCIA)

La sortida serà el diumenge dia 26 de març de 2023 de 5.00 h a 6:30 h del matí, al recinte del Monestir de Sant Cugat del Vallés. Els participants hauran de presentar un document identificatiu a la taula de control de sortida.

En el moment de formalitzar la inscripció, els participants que ho desitgin podran treure el corresponent tiquet de “tornada”, el qual serà lliurat a un responsable del control d’arribada. El preu del tiquet de tornada/autocar és de 12 €.

-En cas de cancel·lació de la seva inscripció es pot retornar el 50% fins a 30 dies abans, i el 25% fins a 15 dies abans. Després no serà possible ja que totes les comandes del material (xip, regal i avituallaments) s’hauran fet. No utilitzar l’autocar contractat no dóna dret a la devolució de l’import del viatge.

–     Els menors de 18 anys hauran de presentar una autorització dels responsables legals. Us en podeu descarregar un model aquí.

–     Els menors de 16 anys a més hauran d’anar acompanyats d’un major d’edat.

Itinerari: Es pot descarregar prèviament del blog de la Ruta.

L’itinerari estarà senyalitzat de la manera següent: de Sant Cugat del Vallès fins al coll de les Onze Hores cal seguir els senyals de pintura blanca i groga del PRC-31 (Camí dels Monjos). Del coll de les Onze Hores, passant pel monestir de Sant Llorenç (La Mola), cova del Drac, l’Obac i fins arribar al km. 47 (prop de l’estació de Vacarisses) hi haurà cartolines de color blanc i groc amb la inscripció “Ruta dels Tres Monestirs”. Des d’aquí fins al monestir de Montserrat, caldrà seguir els senyals de pintura blanca i vermella del GR-96 (Camí Romeu a Montserrat). Tota la ruta estarà reforçada amb les cartolines de la Ruta dels Tres Monestirs.

–    L’arribada de la caminada estarà situada a la plaça davant del cremallera del monestir de Montserrat, de les 12.30 h a les 20.00 h

Un grup de l’organització (escombra) tancarà la Ruta tot coincidint amb l’horari de tancament de cada control, que serà estrictament l’indicat en el llibre de ruta. Seran neutralitzats tots els participants que hi arribin amb posterioritat.

–     Classificació: cal passar per tots els controls dins els horaris establerts i complimentar el full de ruta que serà lliurat a la sortida (enguany serà un xip electrónic). L’organització no es fa responsable dels qui passin pels controls fora dels horaris establerts.

–     Abandonaments: els participants que decideixin abandonar la prova tenen l’obligació de comunicar-ho al control on pleguin, o bé al telèfon de la Ruta, que consta en el xip que es dóna a la sortida, per tal que l’organització n’estigui assabentada. En cas contrari l’organització declina tota responsabilitat.

–     Premi: es lliurarà un record commemoratiu a tots els participants que finalitzin la ruta.

–    Els participants autoritzen a l’organització la utilització de les seves dades personals a l’organització de la Ruta, la qual no les farà servir sinó per a les necessitats de l’esdeveniment.

–     Obligacions dels participants: és obligació de tot participant :

  • Fer la totalitat de l’itinerari a peu sense saltar-se cap control.
  • No embrutar o degradar l’itinerari, la muntanya o la natura en general.
  • Ajudar o prestar atenció als participants que ho requereixin i comunicar-ho a l’organització.
  • Seguir les indicacions donades per qualsevol membre de l’organització.

–     L’organització no es fa responsable dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, si bé vetllarà per tal d’estalviar-los. Hi haurà un servei mèdic de dos anbulàncies durant el recorregut.

–    Els GOSSOS només es poden portar lligats i amb morrió, i sota la responsabilitat del propietari.

–     Avituallaments. Cada participant haurà de portar motxilla per a les seves necessitats i tot l’equip necessari i obligatori que preveu l’article 7 del reglament de les caminades de resistpencia FEEC, especialement una manta tèrmica de 1.4 x 2m. , un frontal de llum i 1 lt. d’aigua, com mínim; això no obstant, l’organització comunica que a cada control (excepte als controls sorpresa i al control núm. 3 de la Mola) hi haurà beguda i menudalles per als participants.

CAL PORTAR UN GOT PER FER.NE ÚS DURANT ELS AVITUALLAMENTS

Als controls núm. 2 i 4 es donarà un entrepà amb botifarra o formatge , beguda i fruita a tots els participants. Si ens aviseu, com mínim una setmana abans, també uns entrepans sense gluten per a céliacsI, excepcionalment, també per altres necessitats alimentàries.

–     “Les deixalles cap a casa”.

–     Es recorda la prohibició de fer foc.

–     Es recomana portar llanterna i calçat adequat.

–     Durant la ruta hi haurà controls sorpresa.

–     El mal temps no serà obstacle per a la celebració de la ruta. Això no obstant, l’organització es reserva el dret de modificar tot allò que cregui convenient per al millor funcionament de la ruta, i fins hi tot la seva suspensió.

–     El fet d’inscriure’s implica l’acceptació d’aquestes normes.